Termeni si Conditii de Utilizare

1. Termeni

Prin accesarea acestui site web, sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii de Utilizare ai acestui site web, toate legile si reglementarile aplicabile, si sunteti de acord ca sunteti responsabil pentru respectarea oricaror legi locale aplicabile. Daca nu sunteti de acord cu oricare din acesti termeni, va este interzisa utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele continute de acest site web sunt protejate prin aplicarea legilor drepturilor de autor si a marcii inregistrate.

2. Licenta de Utilizare

 1. Permisiunea este acordata pentru a descarca temporar o copie a materialelor (informatie sau software) de pe Bazarom.Ro Anunturi's web site pentru uz personal, non-comercial tranzitoriu si numai pentru vizionare. Aceasta este o permisiunea acordata de licenta, NU un transfer de titlu, si sub aceasta licenta NU ai voie sa:
  1. modifici sau copia materiale;
  2. folosirea materialelor pentru orice scop comercial, sau pentru orice afisare publica (comerciala sau non-comerciala);
  3. incerci a decompila sau modifica orice software continut pe Bazarom.Ro Anunturi's web site;
  4. elimini orice notatii ale dreptului de autor sau alte drepturi de proprietate din materiale ; sau
  5. transferi materiale catre alta persoana, link (adresa web) sau pe orice alt server.
 2. Aceasta licenta inceteaza automat daca este incalcata oricare dintre aceste restrictii si poate fi reziliata de catre Bazarom.Ro Anunturi in orice moment. La incheierea vizionarii acestor materiale sau la incetarea acestei licente, trebuie sa distrugeti orice material descarcat ce este in posesia dumneavoastra chiar daca este in format electronic sau imprimat.
 3. Orice anunt ce are caracter pornografic, obscen sau profanator, contine limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat pe bazarom.ro. Adaugarea anunturilor pe situl Bazarom.Ro se face tinand cont, obligatoriu, de urmatoarele:
  1. publicati un singur anunt/pe zi cu acelasi continut;
  2. titlul anuntului trebuie sa reflecte bunul comercializat/anuntat;
  3. postati anuntul in categoria si subcategoria corecta (propuneti noi categorii);
  4. faceti o descriere cat mai completa si corecta a bunului respectiv;
  5. pentru imaginile si materialele video incarcate garantati detinerea drepturilor de autor;
  6. serviciile sau bunurile oferite trebuie sa fie originale, certificate, detinute si sa respecte legile si reglementarile aplicabile din Romania;

3. Negare

 1. Materialele de pe Bazarom.Ro Anunturi's web site sunt furnizate "asa cum sunt". Bazarom.Ro Anunturi nu acorda nici un fel de garantii, explicite sau implicite, si se declina si neaga orice alte garantii, inclusiv, fara limitare, garantii implicite sau conditii de vandabilitate, adecvare pentru un anumit scop, sau non-incalcare a proprietatii intelectuale sau alta incalcare a drepturilor. Mai mult, Bazarom.Ro Anunturi nu garanteaza si nu face nici o precizare cu privire la corectitudinea, rezultatele probabile, sau fiabilitatea de utilizare a materialelor de pe site-ul sau de Internet sau in alt mod cu privire la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate la acest site.Persoanele care publica anunturi pe acest site trebuie sa se asigure ca anunturile lor nu sunt in dezacord cu legislatia in vigoare. Persoanele care publica anunturi pe acest site sunt pe deplin responsabile in ceea ce priveste continutul si efectele anunturilor publicate.

4. Limitari

In nici un caz Bazarom.Ro Anunturi sau furnizorii sai NU vor fi raspunzatori pentru orice daune (inclusiv, fara limitare, daune pentru pierderi de date sau profit, sau ca urmare a intreruperii de afaceri,) care decurg din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe Bazarom.Ro Anunturi's , chiar daca Bazarom.Ro Anunturi sau un reprezentant autorizat al Bazarom.Ro Anunturi a fost notificat oral sau in scris cu privire la posibilitatea unor astfel de daune. Deoarece unele jurisdictii nu permit limitari ale garantiilor implicite, sau limitarile de raspundere pentru daunele indirecte sau accidentale, aceste limitari ar putea sa nu fie aplicabile in cazul tau.

5.Politica de Confidentialitate

Confidentialitatea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. In consecinta, ne-am dezvoltat aceasta politica pentru ca dumneavoastra sa intelegeti modul in care vom colecta, utiliza, comunica si dezvalui sau vom facem uz de informatii cu caracter personal. Urmatoarele descriu Politica noastra de Confidentialitate.

6.Reclamatii

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii va rugam folositi formularul de contact. Rezolvarea acestora se va face pe cat posibil pe cale amiabila. Daca vedeti pe site anunturi care nu sunt conforme cu regulile de adaugare sau cu acesti termeni si conditii, le puteti semnala administratorului site-ului prin folosirea formularului de contact. Vom verifica anunturile semnalate, insa stergerea acestor anunturi este la discretia noastra si a utilizatorului care le-a postat.